lauantai 1. helmikuuta 2014

Phillyn nachot

Tämä herkullinen (krapula)ruoka ei sovellu ensitreffeille, vaan suhteen siihen vaiheeseen, jossa kumpaakaan ei enää häiritse se, että syömisen jälkeen täytyy sännätä heti suihkuun.


Phillyn nachot
(kolmelle)

400 g sika-nautajauhelihaa
1 prk (n. 200 g) texmex-papuja (kuten Santa Maria Refried Beans)
1 prk Philadelphia-tuorejuustoa
1 prk (n. 200 g) hedelmäsalsaa
2 dl juustoraastetta
200 g maissilastuja
10 tippaa Tabascoa
mustapippuria
suolaa

Ruskista jauheliha, mausta tabascolla, mustapippurilla ja suolalla. Lisää pavut ja ja paista niin kauan, että kaikki neste on haihtunut. Kaada maissilastut uuninkestävään vuokaan. Ne saavat mennä reilusti päällekkäin, joka paikassa saisi olla ainakin 2-3 lastua. Levittele jauheliha nachojen päälle, saa olla kokkareita siellä täällä. Ripottele juustoraaste. Paista uunissa 200 asteessa kymmenisen minuuttia tai kunnes reunimmaiset nachot alkavat ruskistua reunoilta.,


Sekoita Philadelphia ja hedelmäsalsa kulhossa. Kauho se lusikalla nachojen päälle. Tämä ruoka elää vain lyhyen hetken, joten syö heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti