Hellasoturi - äijähän kokkaa!

Keittiö on kulinaristin korsu.

torstai 12. huhtikuuta 2018

Sä vaan haluat tehdä nachot itte

›
On se eri vänkää, kun Suomi on jo niin maapalloistunut, että napsuhyllyssä on tarjolla muutakin kuin iänikuisia ylisuolattuja sileitä peruna...
torstai 5. huhtikuuta 2018

Irkkulan lihapata - pataruokien kunkku

›
Tuhti lihapata on maailman parasta sapuskaa tietyissä olosuhteissa, eli kun elimistö huutaa murkinaa sadan kilometrin jäätikkövaelluksen jäl...
sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Kaurisvursti - ei alkuunkaan mahdoton homma

›
Tuttu insinöörismies kyseli, tulisinko riistamakkaratalkoisiin. Ei tarvinnut kauan miettiä. Reseptejä ryhdyttiin tutkimaan ja aineksia hankk...
tiistai 26. heinäkuuta 2016

Pottu paahtaen paranevi

›
Niin suurenmoisia kuin uudet perunat ovatkin, tulevat ne loppukesästä jo korvistakin ulos. Pottuja on syöty pari kuukautta sillin, tillin,...
maanantai 18. heinäkuuta 2016

Calzone, mamma mia!

›
Kaikissa kunnon mafialeffoissa on kohtaus, jossa perheen uskollinen soturi Frankie tai Dino tai Sonny tuo suvun kantamammalle jotakin herkk...
maanantai 13. kesäkuuta 2016

Yksi paksu pannupizza

›
Eräässä 1970-luvun keittokirjassa esiteltiin eksootillisten ruokien osiossa "pitsa". Kuvauksen mukaan se oli "eräänlainen ita...
torstai 2. kesäkuuta 2016

Unohdetun parsan risotto

›
Kesän korvilla ollaan keskellä parsasesonkia. Innokkaimmat ovat ahmineet tätä maukasta eritteenhajustajaa jo kuukauden päivät, ja suurin nä...
›
Etusivu
Näytä internetversio
Sisällön tarjoaa Blogger.